Menu

Quick Links

Quick Links

Moreland

Primary School

Google Services

Google Translate

Google Translate

Google Search

Google Search

Slideshow

Answers

1, 5417 + 8758 = 14175

 

2, 15234 - 7521 = 7713

 

3, 75 x 24 = 1800

 

4, 513 ÷ 9 = 57

 

5, Solve this fraction problem

         8/9 x 5/6 = 40/54 = 20/27

 

 

6, A car is travelling at 45 miles per hour for the first 4 hours of a journey and then at 60 miles per hour for the last 3 hours.  How far has it travelled in total? 360

Top